GELENEKSEL EĞİTİM SEMPOZYUMU

18. GELENEKSEL ANTALYA EĞİTİM SEMPOZYUMU

Geleneksel olarak her yıl sömestr tatilinde düzenlediğimiz ve eğitim-öğretim çalışmalarına önemli katkılar sağlayan Geleneksel Antalya Eğitim Sempozyumu (GAES) önümüzdeki öğretim yılında sömestr tatilinin ikinci haftasında 30 Ocak – 1 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Sempozyuma yönelik ayrıntılar Kasım 2018 tarihinden itibaren https://antalya.tozok.org.tr adresinden takip edilebilir.

17. Geleneksel Eğitim Sempozyumu

XVII. Geleneksel Antalya Eğitim Sempozyumu “Türkiye’de ve Dünyada: Değerlendirme Sistemlerinin Eğitime Etkisi” temasıyla 30 Ocak – 2 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirilecektir.

Sempozyuma katılmak isteyenlerin, katılımcı kayıtlarını, https://antalya.tozok.org.tr adresinden online olarak yapmaları rica olunur.

XVI. GELENEKSEL EĞİTİM SEMPOZYUMU

Geleneksel olarak her yıl sömestr tatilinde düzenlediğimiz ve eğitim-öğretim çalışmalarına önemli katkılar sağlayan  Geleneksel Eğitim Sempozyumlarının on altıncısı 26-28 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirilecektir.

“Eğitimde Öngörüler / Future Prospects in Education” temasıyla düzenleyeceğimiz Sempozyum; Türk ve yabancı konuşmacılarımızın katkılarıyla konferanslar, eş zamanlı sunumlar ve paneller olmak üzere 3 tip oturumda izlenebilecektir.

XV.Geleneksel Eğitim Sempozyumu

Türkiye Özel Okullar Derneği Geleneksel Sempozyumları’nın On beşincisi “Okul ve Eğitim / School and Education” temasıyla 28-30 Ocak 2016 tarihleri arasında Antalya Kaya Riu Palazzo Otel, Belek’de gerçekleşecektir.

Sempozyum Kayıtlarımız Başlamıştır.  Detaylı bilgi için http://antalya.tozok.org.tr

14.Geleneksel Eğitim Sempozyum

Türkiye Özel Okullar Birliği Geleneksel Sempozyumları’nın On dördüncüsü “Geleceğin Öğretmeni" temasıyla 29-31 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya Kaya Riu Palazzo Otel, Belek’de gerçekleştirilmiştir.