XI. GELENEKSEL SEMPOZYUM SONUÇ BİLDİRGESİ

Dijital Çağda Eğitimde Fırsatlar ve Sorumluluklarımız Sempozyumu Sonuç Bildirgesi (26 - 28 Ocak 2012- Çeşme / İZMİR)

Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği tarafından düzenlenen geleneksel eğitim Sempozyumlarının onbirincisi 26-28 Ocak 2012 tarihlerinde İzmir Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleştirilmiştir.

Sayın Milli Eğitim Bakanımız, Müsteşar Yardımcısı, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü, Bakanlık bürokratları, İzmir Valisi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürü, İstanbul İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Özel Öğretim Kurumlarını temsil eden 9 Dernek Başkanı, yurtdışından 11 yabancı akademisyen, ülkemizin önde gelen üniversitelerinden 14 bilim insanı ve eğitim uzmanı, yazılı ve görsel basın mensupları ile 720 civarında özel okul kurucusu, yöneticisi ve öğretmenin katılımıyla gerçekleşen “Dijital Çağda Eğitimde Fırsatlar ve Sorumluluklarımız” Sempozyumunun Sonuç Bildirgesi için tıklayınız

Sempozyumda kullanılan sunumlar için tıklayınız.